AYDIN / KUYUCAK - Cengiz Topel İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Afiş çalışmamız

Sözlük çalışmamız

Ara

Cengiz topel anasınıfları olarak;  Meb 365 gün öykü serisinden" Bu Kış Uyumasak Olmaz mı?" Kitabı bu haftanın kazanım ve konusuna göre seçildi. 18.12.2023 Günlük planı yapıldı.Bütünleştirilmiş Türkçe dil ve sanat etkinliği olarak planlandı. Etkileşimli kitap okuma ile yeni bir hayvan adı öğrenildi.(düzenek, mağara, yediuyur) 3  yeni kelime öğrenildi. Kitapla ilgili pek çok soru ve cevaplarla çocukların dil gelişimi desteklendi.

Ara

Okulöncesi öğretmenlerimiz çevrimiçi etkileşimli kitap okuma etkinliğine katıldılar.